Kérdések és válaszok a BIP írisz elemzésről
A BIP elemzés az tulajdonképpen íriszdiagnosztikai vizsgálat?

A válasz röviden: nem. A BIP írisz elemzés egy olyan nem orvosi eljárás, melynek segítségével az íriszdiagnosztikai vizsgálathoz hasonlító technológiával következtetni lehet az egészségi állapotot érintő rizikófaktorokra. A BIP elemzés során, illetve azt követően sem állítunk fel diagnózist, nem végzünk kezeléseket, és nem adunk orvosi tanácsokat sem személyes találkozások során, sem pedig az interneten keresztül.

Milyen segítséget nyújthat számomra a BIP írisz elemzés?

Az elemzést végző természetgyógyász/szakember saját és Vásárlói tapasztalatok alapján megosztja véleményét Önnel, a gép által kapott adatokat is figyelembe véve. Tapasztalatok azt mutatják, hogy az elemzésen részt vevő személyek a kontroll elemzéseken általános egészségi állapot javulásról számolnak be.

Mennyibe kerül a BIP írisz elemzés, és pontosan hány percet vesz igénybe?

Az elemzés kedvezményesen, 2000 Ft/ elemzés áron vehető igénybe. Nagyjából 10 percen belül elkészül az elemzés eredménye, melyet 10-15 percben megbeszél Önnel az elemzést végző munkatársunk.

Mely területeket érinthet a BIP írisz elemzés?

Alapvetően az alábbi területekről kapunk rizikófaktor tájékoztatást: gyomor, máj, vastagbél, szív, hasnyálmirigy, vesék, petefészek/prosztata, központi idegrendszer, stb.

Mennyire pontos eredményt ad a BIP írisz elemzés?

Mivel nem orvosi vizsgálatról van szó, és nem diagnózist állítunk fel, ezért a rizikófaktorok megállapításának pontossága nem 100%-os. Mindazon által tapasztalatok azt mutatják, hogy az elemzést követően nagyobb magabiztossággal és pontossággal lehet olyan táplálék kiegészítő készítményt választani, ami a legoptimálisabb eredményt hozhatja az elvárások tekintetében - az adott körülmények figyelembe vételével.

A BIP írisz elemzést követően van bármilyen vásárlási kötelezettség?

Természetesen nincs. Az elemzés teljes mértékben kötelezettségektől mentes. Minden esetben kizárólag a résztvevő döntése, hogy megfontolja az elhangzottakat, és figyelembe vegye az elemzést végző munkatársunk szakmai véleményét, illetve tapasztalatait.